Zuurstofanalysers van Orbitec

De eerste stap naar een perfecte lasverbinding.
Nauwkeurig spoelen is essentieel voor het beheersen van de laskwaliteit, vooral bij het lassen van hooggelegeerde, corrosiebestendige materialen. Onze zuurstofanalysator kan worden aangesloten op onze controllers voor het bewaken van de ID-spoelkwaliteit als onderdeel van de geprogrammeerde lasschemaparameters (behalve Oxy Smart). De ingevoerde zuurstofwaarde (in ppm) in de controller is willekeurig. Indien niet anders dwingend voorgeschreven, is een waarde van < 30 ppm in het algemeen voldoende aan het begin van het lasproces. Het lassen begint pas als de gemeten waarde onder de geprogrammeerde drempel zakt. De analysatoren zijn gekalibreerd om te meten in het bereik dat relevant is voor lassen van minder dan 30 ppm tot +/- 2 ppm nauwkeuri
Onmisbaar voor topkwaliteit
Voorbeelden van de kleuringsniveaus versus het resterende zuurstofgehalte worden hieronder weergegeven

Verschillende variaties

OXY SMART OXYGEN.

OXY SMART OXYGEN.

Voor meer info over de OXY SMART OXYGEN klik hier

OXY EVO Oxygen Analyse

OXY EVO Oxygen Analyse

Voor meer info over de OXY EVO OXYGEN klik hier

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *