Beste Welding & Industrialshop volgers

We zijn verheugd om jullie mee te delen dat Welding & Industrialshop een opwindende samenwerking aangaat met SOL Spa. de Italiaanse marktleider in de productie en distributie van technische, industriële, zuivere, speciale en medicinale gassen. Als jouw toegewijde partner in welding en industriële benodigdheden, voegen we met trots deze industrieleider toe aan ons netwerk.

Een rijke geschiedenis van innovatie: 1927 tot nu

SOL Spa, opgericht in 1927 door Giovanni Annoni en Aldo Fumagalli, heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de productie van zuurstof en acetyleen. Vandaag de dag staat SOL Spa genoteerd aan de Milanese beurs en blijft het bedrijf vooroplopen in technologische vooruitgang en op maat gemaakte oplossingen.

Een uitgebreid aanbod voor de industrie

Als Italiaans marktleider biedt SOL Spa een breed scala aan technische gassen. Waaronder zuurstof, stikstof, argon, acetyleen, kooldioxide, waterstof, helium en mengsels daarvan. Deze gassen zijn essentieel in de meeste industriële sectoren, en wij, bij Welding & industrialshop, zijn verheugd om deze hoogwaardige producten aan ons assortiment toe te voegen.

Duurzaamheid en klantgerichtheid in de kern

Bij SOL Spa staat duurzaamheid hoog in het vaandel, evenals aandacht voor de behoeften van klanten. Deze waarden sluiten naadloos aan bij onze toewijding aan jullie. Onze gewaardeerde klanten, en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een meerwaarde zal bieden voor al jullie projecten.

Ontmoet ons tijdens onze speciale Info/Opendeurdag

Wij nodigen jullie van harte uit om SOL Spa persoonlijk te ontmoeten tijdens onze aankomende info/opendeurdag. Dit is de perfecte gelegenheid om hun expertise te verkennen en de mogelijkheden te ontdekken die deze samenwerking met zich meebrengt.

Contacteer ons voor directe informatie

Voor diegenen die niet kunnen wachten tot de info/opendeurdag, neem gerust direct contact met ons op. We staan klaar om jullie vragen te beantwoorden en samen te verkennen hoe deze samenwerking jullie projecten naar nieuwe hoogten kan tillen.

Samen zetten we een nieuwe standaard in gaslevering en industriële benodigdheden!

Vindt u iets niet of wilt u meer info, aarzel niet om ons te contacteren.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *